TERMENI ŞI CONDIŢII

CONDITII GENERALE:

Vanzarile SC SHATTER SRL sunt orientate catre clientii persoane juridice si/sau persaone fizice autorizate. NU VINDEM CATRE PERSOANE FIZICE.

Preturile afisate pe site NU INCLUD TVA.

Toate vanzarile SHATTER SRL IASI catre cumparatori sunt supuse acestor reguli, care se completeaza eventual cu dispozitiile din contractul de vanzare-cumparare. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre CUMPARATOR odata cu achizitionarea marfii. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC SHATTER SRL. Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC SHATTER SRL. Accesarea site-ului www.shatter.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate firmei se realizeaza in mod electronic. Pe site-ul www.shatter.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. SC SHATTER SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

COMANDA:
se poate trimite pe pagina web www.shatter.ro, telefonic, prin fax sau prin email – CONTACT.

PLATA PRETULUI MARFII, MODALITATI DE PLATA, TERMENE DE PLATA:
Plata pretului marfii se poate face prin fila CEC, virament bancar sau in numerar (in conditiile legii), in cuantumul si la termenul prevazut in factura. suma scadenta trebuie sa fie virata in contul VANZATORULUI la data mentionata pe factura. Pentru facturile care sunt intarziate la plata mai mult de 30 de zile, VANZATORUL isi rezerva dreptul sa emita FACTURA DE DIFERENTA de pret, datorata fluctuatiei cursului valutar, daca nu exista o intelegere prealabila. Plata se face la RAIFFEISEN BANK sucursala Iasi cont: RO51RZBR0000060000277962 sau Trezoreria Iasi, cont: RO58TREZ4065069XXX003866. VANZATORUL ramane proprietarul marfurilor facturate pana la achitarea integrala a acestora.

LIVRAREA BUNURILOR-OBIECT AL VANZARII:
Orice comanda trimisa pana la ora 12.00 de LUNI pana VINERI este prelucrata si se livreaza in aceeasi zi (pentru marfa aflata pe stoc). Comenzile trimise dupa ora 12.00 se prelucreaza si se livreaza a doua zi, pana la ora 16.00. Pentru marfurile care nu se afla pe stoc se va emite o confirmare pentru termenul de livrare, astfel, daca marfurile comandate se afla in tara, livrarea se va face in termen de 48 de ore de la confirmare, iar in caz contrar se va anunta cumparatorul despre termenul de import. Livrarea in alte localitati decat Iasi va fi efectuata prin curier rapid (companie agreata de catre beneficiar) pe cheltuiala beneficiarului.

REGULI DE CONFIDENTIALITATE:
SC SHATTER SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul www.shatter.ro numai in scopuri informative. Echipa SHATTER isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – SC SHATTER SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al SHATTER SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC SHATTER SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
SC SHATTER SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.
SC SHATTER SRL nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.
SC SHATTER SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.
SC SHATTER SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.
Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul SC SHATTER SRL cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa SHATTER incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul www.shatter.ro Imaginile produselor sunt cu titlu informativ. Producatorul poate modifica specificatii fara o notificare prealabila. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa SHATTER SRL la adresa de e-mail: office@shatter.ro, sau la numerele de telefon: 0232-215111, 0232-216281, 0232-262190, 0232-262191.

RETURURI:
Orice RETUR DE MARFA este acceptat numai cu respectarea anumitor conditii: Cererea de retur se trimite in termen de MAXIM 15 zile de la data facturarii. Termenul se refera la marfa receptionata odata cu semnarea de primire a facturii. Orice alta reclamatie primita dupa acest termen NU va fi acceptata. NU se accepta RETURURI la “comenzi speciale”. “Comanda speciala” se refera la produse care nu figureaza in mod normal in lista produselor distribuite. La primirea unei “comenzi speciale”, CUMPARATORUL va fi instiintat de regimul special al acesteia. MARFA TRIMISA GRESIT. Pentru bunurile primite in mod eronat sau pentru lipsa de marfa notificarea se va face de catre CUMPARATOR in scris in termen de maximum 48 de ore de la data facturarii. Remedierea se va face in temen de 48 de ore de la notificarea cumparatorului. Produsele vor fi returnate in conditiile necesare revanzarii (nu se admit pachete desfacute, etichete lipite, cutie desfacuta/desigilata,etc).
MARFA DEFECTA: Retururile de marfa defecta se fac numai pentru produsele cumparate de la VANZATOR care sunt inoperabile sau nu functioneaza conform specificatiilor producatorului si sunt acoperite de garantia producatorului. Cererea pentru un retur pentru marfa defecta se face in termen de MAXIM 15 zile de la data facturii. ORICE alta cerere care depaseste aceasta limita va fi RESPINSA. Orice produs defect este acceptat la retur NUMAI INSOTIT DE AMBALAJUL ORIGINAL. Produsele vor fi verificate si cantarite. Daca se dovedeste ca acestea nu sunt stricate, au fost folosite contrar recomandarii producatorului sau sunt deja consumate se returneaza imediat cumparatorului, costul transportului fiind suportat de CUMPARATOR. Nu se accepta retururi defecte pentru orice consumabil care este sub forma de praf ambalat in cutie de plastic/nylon (tonere, developere). In termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, VANZATORUL va comunica hotarea luata (una din cele de mai jos): Produsul defect se returneaza cumparatorului cu explicatia necesara refuzului de retur. Produsul defect va fi inlocuit cu unul nou. VANZATORUL va emite un storno pentru acel produs defect. Vor fi acceptate si alte bunuri achizitionate de la VANZATOR (altele decat cele trimise gresit/defecte/ datorate culpei VANZATORULUI), in schimbul unei taxe de 20% calculata la valoarea inscrisa pe factura de achizitionare a bunurilor ce fac obiectul returnarii.

GARANTII:
Vanzatorul garanteaza ca bunurile vandute corespund normelor calitative prezentate de producator. Vanzatorul va inlocui bunurile defecte sau va restitui Cumparatorului contravaloarea lor daca acestea au fost folosite potrivit recomandarilor producatorului. Pentru produsele care beneficiaza de un termen de garantie explicit, Vanzatorul va emite catre Cumparator un Certificat de Garantie (pentru produsele care vin insotite de acest document in conditiile legii), care va cuprinde toate informatiile, termenele si conditiile prevazute in normele producatorului in acord cu legislatia in vigoare. Vanzatorul va pune la dispozitia Cumparatorului la cererea acestuia documentatia care insoteste marfa in Limba Romana, potrivit legislatiei in vigoare. Documentatia este pusa la dispozitie de Vanzator pe suport material (la cerere) sau in format electronic.