*DEZINFECTANT LICHID SUPRAFETE Jd Alcosan, 5 litri cu Aviz MS

107,16 lei (FARA TVA)

PRODUCATOR: Diversey

Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor ?i a produselor lactate. Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, ?i un nivel scazut de sechestranti ?i compu?i cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete pe care este imposibil sau nedorit sa se intervina cu apa sau cu solutii apoase. Este eficient impotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, incluzand bacterii Gram- pozitive ?i Gram-negative ?i fungi.

Alcosan este sigur in utilizarea pe suprafetele cu contact alimentar ?i se evapora rapid fara a lasa reziduri. Este recomandat pentru utilizare in ariile cu risc ridicat de contaminare, pentru curatarea ?i dezinfectarea benzilor transportoare, a ma?inilor de imbuteliere ?i a altor echipamente, dupa mici scurgeri de produse etc. Este de asemenea recomandat pentru aplicare in timpul pauzelor tehnologice scurte, pentru mentinerea unui nivel ridicat de igiena, corespunzator standardelor, pana la reluarea productiei. Alcosan este adecvat pentru utilizarea prin pulverizarea cu ajutorul unei pompe manuale sau prin ?tergere umeda cu laveta curata.

Avantaje:
– Gata de utilizat, furnizat cu aplicator pentru pulverizare.
– Special conceput pentru arii sensibile la umezeala.
– Activitate antimicrobiana cu spectru larg.
– Dezinfecteaza dupa scurgeri minore de produs.
– Nu lasa reziduri pe suprafete.

Instructiuni de utilizare:
Alcosan se va utiliza nediluat, aplicat prin pulverizare sau prin ?tergere umeda ?i se va lasa sa se usuce la aer. Clatirea nu este necesara. Pentru detalii specifice consultati procedurile de igienizare recomandate.

Modalitate de ambalare: bidon 5 litri.. Produsele din acesta categorie fac parte temporar din portofoliul nostru, stocurile si preturile sunt dinamice, si produsele se actulizeaza zilnic. Acestea NU suporta nici un fel de discount. Deasemena, pentru aceasta categorie de produse NU se acorda termen de plata.

SKU: CRZ746532 Categorie: , , Etichetă: