*PACHET MASCA DE PROTECTIE FACIALA CU INSERTIE METALICA, 3 straturi, cutie de 50 buc + 2*REZERVA SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN PAPERNET, 500ml

44,63 lei (FARA TVA)

PRODUCATOR: NN

Masca medicala tip 1, conform standardului SR EN 14683, asigura o protectie eficienta impotriva tranferului de microorganisme si bacterii si pentru utilizarea generala de catre persoanele expuse la particule de praf sau alergeni. Masca faciala de uz medical tip 1 cu elastic este confectionata din polipropilena netesuta, in 3 straturi, confortabila, moale, respirabila si prietenoasa cu pielea. Cele 3 pliuri asigura o desfasurare sufiicienta pentru a acoperi nasul, gura si barbia pentru o pretectie completa. Se aplica oricarei situatii: consult medical, stomatologie, protectie conform distantarii sociale, constructii, gradinarit, pictura, gradinarit, protectie alergeni. Produsul vine ambalat in cutie de 50 de buc., fiecare masca avand dimensiunile de 95×175 mm. Specificatii tehnice:
BFE > 95%
Clema de nas din aluminiu maleabila
Material neted, prietenos cu pielea
3 straturi
3 pliuri
Culoare: albastru,
Performanta filtrului conform EN 14683+AC:2019 (tipul I)
Benzi elastice acoperite cu bumbac
Utilizare: de unica folosinta
Lavabil: nu. + Rezerva sapun lichid pentru dispencer, de calitate superioara, antibacterian puternic. Produsele din acesta categorie fac parte temporar din portofoliul nostru, stocurile si preturile sunt dinamice, si produsele se actulizeaza zilnic. Acestea NU suporta nici un fel de discount. Deasemena, pentru aceasta categorie de produse NU se acorda termen de plata.

SKU: SHAPACH782 Categorie: , , Etichetă: