[ux_banner height=”220px” bg=”12″ bg=”https://shatter.ro/wp-content/uploads/2018/05/header-shatter.jpg”]

[text_box width=”100″ width__sm=”100″]

 

[button text=”BIROTICĂ ŞI PAPETĂRIE” color=”white” style=”outline” link=”https://shatter.ro/product-category/birotica-si-papetarie/”]

[button text=”OBIECTE PROMOŢIONALE” color=”white” style=”outline” link=”https://shatter.ro/product-category/obiecte-promotionale/”]

[button text=”SERVICII PERSONALIZARE” color=”white” style=”outline” link=”https://shatter.ro/servicii-personalizare/”]

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col span__sm=”12″]

 

[title style=”center” text=”Despre noi, SERVICII PERSONALIZARE” size=”undefined”]

SHATTER s-a infiintat in 1996, avand ca obiect de activitate imprimeria pe materiale textile si productia de etichete textile (etichete de compozitie, cu instructiuni de spalare, etc). Imprimeria textila a ramas activitatea de baza, apoi s-a continuat cu broderie, tampografie, gravura si tipar digital.

Portofoliul de lucrari executate a cunoscut o extindere continua atat in ceea ce priveste tipul de desene executate cat si numarul de culori si complexitatea acestora. Avand ca obiectiv dezvoltarea afacerii si calitatea produselor si serviciilor, ne-am orientat asupra unor materii prime si tehnologii de prim rang si am investit in tehnologie de cel mai inalt nivel.

Dintre partenerii nostri, amintim:
PUMA (Germania), SPALDING (Statele Unite ale Americii), BORTEX GmBH (Germania), FAB Italia – pentru Ferrari, Max Mara si, nu in ultimul rand, BENETTON ITALIA. Lista ar putea continua, dar nu am neglijat nici piata interna, avem in portofoliul de clienti firme producatoare de confectii, agentii de publicitate, firme de constructii, firme de paza si protectie, firme de distributie, ONG-uri, institutiii publice, etc.

Personalul calificat, dotarea tehnologica si materiile prime oferite de furnizori recunoscuti pe plan mondial pentru calitatea lor sunt garantii ale produselor si serviciilor noastre. In aceasta pagina web veti gasi informatii generale despre activitatea noastra. In acest gen de servicii fiecare client are nevoi speciale, asa ca va rugam sa ne contactati pentru gasirea solutiei potrivite necesitatilor dvs.
 

[/col]

[/row]