Despre noi, BIROTICĂ ŞI PAPETĂRIE

SHATTER a aparut pe piata distribuitorilor in anul 1996 comercializand hartie de imprimanta si hartie de copiator. In uramtorii ani, gama de produse de birotica si papetarie s-a diversificat constant, acum avem peste 5000 de repere care acopera orice nevoi ale activitatii de birou.
Ne-am orientat cu predilectie catre utilizatorii finali, de tip “office”, pentru care am cautat sa asiguram o gama cat mai completa de produse la un raport pret-calitate competitiv. Nu comenrzializam cele mai ieftine marci de pe piata, ci cele cu raportul pret/calitate corect.
Clientii nostri sunt companiile diverse de pe piata romaneasca, carora le satisfacem nevoile de organizare a activitatii, oferindu-le solutii variate, produse de calitate si un serviciu promt.
Ca urmare a cresterii constante a cifrei de afaceri, suntem parteneri Hewlett Packard din 2004, parteneri Xerox din 2006, parteneri Lexmark din 2007, si, nu in ultimul rand suntem certificati ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii din 2006.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, din anul 2005 am inceput sa oferim servicii de reincarcare pentru cartuse de imprimante ink si laser, precum si pentru tonere de copiator. Cernelurile folosite sunt de cea mai buna calitate, iar preturile competitive.
Ambitiile pentru viitor sunt altfel decat s-ar crede. Nu vrem sa devenim cel mai mare furnizor de papetarie si birotica din zona, nu vrem sa devenim un mare importator, nu vrem sa revolutionam piata distributiei de consumabile. Nu suntem „cei mai mari” insa vrem sa ne mandrim cu cei mai multumiti clienti si ne straduim zi de zi sa oferim mai mult. Vrem sa fim in continuare cel mai bun partener al fiecarui client al nostru.
Acesata pagina web nu este destinata cumparaturilor on-line, se adreseaza in primul rand clientilor nostri, ca un instrument de lucru, cu posibilitatea generarii comenzii de pe aceasta pagina web.
Preturile afisate pe site NU INCULD TVA.

Vanzarile SC SHATTER SRL sunt orientate catre clientii persoane juridice si/sau persaone fizice autorizate. NU VINDEM CATRE PERSOANE FIZICE.