CARDURI PERSONALIZATE

În încercarea de a oferi clienților noștri servicii complete, am adăugat în portofoliu CARDURILE PERSONALIZATE.

Despre CARDURI PERSONALIZATE:

Dimensiunile uzuale ale cardurilor sunt 85 mm x 54 mm și 0.76 mm grosime. Există și alte tipo-dimensiuni,cu bandă magnetică sau chip, etc.

Varianta optimă de imprimare a cardurilor este legată în primul rând de tiraj, dar și de design. Vă oferim soluții de personalizare a cardurilor în policromie pentru cantități începând cu 1 buc (mostră). Asigurăm consultanță pentru găsirea celor mai ieftine soluții necesare aplicațiilor dorite.

Pentru execuția acestora, este necesară furnizarea de către beneficiar a graficii (imagine policromie) ce se dorește reprodusă la o rezoluție de minim 300 dpi.

Aplicații:

– Carduri Fidelitate
– Carduri Cadou
– Carduri Bonus
– Carduri de Membru
– Legitimații

Domeniile de interes sunt multiple: Cluburi, Centre de sănătate, Săli de sport, Retaileri, Hoteluri și restaurante, Magazine, Librării, Asociații culturale, Asociații profesionale, Autorități publice, Școli, Universități, Transporturi, Turism, Instituții financiare, Telecomunicații, Companii de asigurări și multe altele greu de enumerat.

Pentru orice detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați în secțiunea contact.

Din 25 mai shatter.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679.
Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Refuză