DESPRE NOI

SHATTER a aparut pe piata distribuitorilor in anul 1996 comercializand hartie de imprimanta si hartie de copiator. In urmatorii ani, gama de produse s-a diversificat constant cu produse de birotica si papetarie, acum avem peste 5000 de repere care acopera orice nevoi ale activitatii de birou.

Din 2008 comercializam si produse promotionale intr-o gama extrem de larga: de la articole de birou, electronice, articole de imbracaminte (tricouri, modele simple, polo pique, canadiene, jachete, veste, hanorace, pelerine de ploaie etc) pana la genti de prezentare, mape, ceasuri de perete, pixuri, brichete, etc.

Investitia clientului este minimă, efectul fiind maxim, astfel de obiecte promoţionale reprezentand modalitatea ideală de promovare pentru ca pot duce mai departe logo-ul firmei sau sloganul. Aceste obiecte promotionale pot fi personalizate prin serigrafie, tampografie, folio si timbru sec, gravare mecanica si laser, transfer termic, imprimare digitala, autocolante etc. Detalii suplimentare despre personalizare, in sectiunea „SERVICII PERSONALIZARE” a paginii www.shatter.ro.

Ambitiile pentru viitor sunt altfel decat s-ar crede. Nu vrem sa devenim cel mai mare furnizor din zona, nu vrem sa revolutionam piata obiectelor promotionale. Nu suntem "cei mai mari" insa vrem sa ne mandrim cu cei mai multumiti clienti si ne straduim zi de zi sa oferim mai mult. Vrem sa fim in continuare cel mai bun partener al fiecarui client al nostru.