STEAG PERSONALIZAT
  

     Din 2005 deținem tehnologie ce permite realizarea imaginilor full-color pe suporturi cu diverse lățimi (lățimea maxima=137cm ), cu rezoluții de până la 1440*1440 dpi. Listările se execută la rezoluția înaltă, calitatea fiind comparabilă cu imaginile fotografice. Imaginile pot fi tipărite pe o gamă largă de suporturi: poliplan, autocolant, material steag, hârtie.

     Steagurile se execută pe un material poliester 100% cu greutatea de circa 110 g/mp, are o bună rezistentă în orice condiții atmosferice și este stabil UV, tensiunea la rafalele de vânt: aprox. 1042 kN/mp, permeabilitatea aerului: 950 l/min pe dmp. Se spăla la temperatură de maxim 40A° C, se călca la rece, nu se stoarce și nu se folosesc înălbitori la spălare. Steagurile se livrează cu tiv și/sau capse pe contur sau buzunare pentru bare metalice, după cerințele beneficiarului.

 

      STEAGURILE PERSONALIZATE: se pot realiza cu numele companiei sau orice imagine în policromie pusă la dispoziție de către beneficiar:

 

  • - Romania
  • - Uniunea Europeana
  • - NATO
  • - Steagurile Lumii
  • - Steaguri Organizații Internaționale
  • - Steaguri personalizate cu logo-ul companiei, sigla Primarie, Consiliu Județean, Instituția Prefectului, etc.

 

 

 

     Comanda minimă este de 1 bucată. Pentru execuția acestora, este necesară furnizarea de către beneficiar a graficii ce se dorește reprodusă la o rezoluție de minim 300 dpi.

     Pentru orice detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați în secțiunea contact.